KIDO

درباره کیدو

این مجموعه متشکل از چندین سبک کره ای به منظور توسعه و ترویج هنرهای رزمی، توجه، هدایت و تشویق استعداد های مستعد در راستای افتخار آفرینی، رشد و تعالی روحی، جسمی، معنوی و شخصیت سازی و … در ورزش، در راستای ارزشها، قوانین و مقررات فعالیت میکند.
اکنون جامعه هنرهای رزمی می‌توانند در سطوح مختلف و همچنین پیشرفته با جریان واقعی هنرهای رزمی کره ای بصورت منظم و قانونی همراه شوند.
فدراسیون جهانی کیدو یک موجودیت مستقل از دیگر سبک های کره ای است اما همچنان نقش مهمی در حمایت از بهترین اساتید، مربیان، قهرمانان، ورزشکاران، پیشکسوتان و … سبک های کره ای و غیره را دارد و در نظر است هنرهای رزمی کره ای را بصورت واقعی به معرض نمایش و اجرا بگذارد و از سلایق شخصی و سنوات غلط گذشته دوری کند و در این میان از هر کوششی دریغ نخواهد شد.
نسل جدید می بایست در تمام ابعاد پله هارا طی کنند تا جامعه به پیشرفت برسد؛ قدم گذاشتن به جایگاه های قبلی و راه های غلط رفته، منجر به رسیدن به منجلاب می گردد.

تاریخچه هنرهای رزمی به اختصار

هنرهای رزمی به سیستم‌ها و سنت‌های مدونی از تکنیک‌ها و فنون مبارزه‌ای گفته می‌شود که با انگیزه‌ها و دلایل متفاوتی تمرین می‌شوند؛ برای رقابت در مسابقات، سلامتی بدنی و تناسب اندام، سرگرمی و تفریح و همچنین رشد و تعالی روحی، جسمی و معنوی.
کهن‌ترین نگاره‌های باستانی که در آنها تصویر نبرد دو انسان به تصویر کشیده شده‌است به ۵۴۰۰ سال پیش در مصر باستان، حدود ۵۰۰۰ سال پیش در بین‌النهرین (بابل) برمی‌گردد. در ویتنام نیز غارنگاره‌هایی از سال ۲۸۷۹ پیش از میلاد به جای مانده که در آنها تصاویری از مبارزه با شمشیر، چوب، کمان و نیزه دیده می‌شود.
هنرهای رزمی چینی چهار هزار سال پیش در دوران حکومت دودمان شیا شکوفا شدند. گفته می‌شود که هوانگدی معروف به «امپراتور زرد» نخستین سیستم‌های رزمی را در چین ترویج کرد. از هوانگدی به عنوان یک فرمانده نامدار یاد شده که پیش از تصاحب حکومت چین نوشته‌های مفصلی را در مورد پزشکی، ستاره‌شناسی و هنرهای رزمی به رشته تحریر درآورده بود. یکی از دشمنان مهم او که چی یو نام داشت نیز به عنوان پایه‌گذار «جیائو دی» شهرت دارد؛ نوعی کشتی چینی که نیای کشتی رزمی امروزین چین محسوب می‌شود.
پایه‌ریزی هنرهای رزمی آسیایی احتمالاً با تلفیق روش‌های رزمی اولیه چینی و هندی صورت گرفت. بین سال‌های ۴۸۰ تا ۲۲۱ قبل از میلاد چین صحنهٔ جنگ‌های مداوم بین حکومت‌های رقیب بود و همین موجب شکوفایی هنرهای رزمی شد. فلسفه و استراتژی هنرهای رزمی در این دوران تکوین یافت و این مسئله در کتاب «هنر نبرد» اثر سان تزو استراتژیست نظامی نامدار چینی در ۳۵۰ قبل از میلاد به خوبی تشریح شده‌است. سان تزو در این کتاب در کنار مطرح کردن اصول مکتب تائوییسم به مباحث نظامی همچون شیوه پیاده‌سازی نیروها، سازگاری با ناهمواری‌ها، استفاده از جاسوسان و اینکه چگونه یک نیروی کوچکتر می‌تواند بر نیروی بزرگتر غلبه کند، می‌پردازد.
هنرهای رزمی در تاریخ آئین بودایی همواره با تمرینات و آموزه‌های «چان» و «ذن» در ارتباط بوده‌اند. چراکه مبارزان و رزمی‌کاران متوجه شده بودند که تمرینات ذن باعث اجرای بهتر فنون رزمی می‌شود. وقتی مبارز بتواند ذهن و انرژی خود را تنها بر روی حرکات خود در زمان حال متمرکز کند، ترس از شکست و مرگ از میان خواهد رفت و توجه مبارز تنها معطوف به واکنش‌های بدنی خود خواهد بود

KIDO

درباره هاپکیدو

استاد بزرگ چویی یونگ سول در روستایی در یونگ – دانگ متولد شد. خانواده او از عهده مخارج او بر نمی آمدند، یک تاجر ژاپنی با همسرش که هیچ فرزندی را نداشتند برای بدست آوردن چویی تلاش بسیاری کردند و سرانجام موفق به این اتفاق شدند و ایشان معترض و گریان همراه با خانواده جدیدش به ژاپن برده شد اما در نهایت تسلیم شد.

بعد از رسیدن به ژاپن چویی به اُساکا (osaka) به تنهایی سفر کرد و در آنجا 2 سال پیش بودایی ها ماند زمانی که تصمیم داشت مسیر خود را برای ادامه زندگی انتخاب کند تصاویر هنرهای رزمی را بر روی دیوار مشاهده کرد و بعد از آن که tekeda او را به فرزندی پذیرفت او با هنرهای رزمی آشنا شد و استاد چویی ده سال در ژاپن زندگی کرد. بعد از بازگشت به کره در taegu مستقر شد که یک باشگاه کره ای بود و خانه ی او نیز شد بعد از آن نام ورزش را هاپکیدو نهاد و در سال 1986 در گذشت. بعد از او شاگردانش فدراسیون های هاپکیدو را تشکیل دادند ولی او فقط دارنده دان ده بود.

KIDO

درباره هانکیدو

هانکیدو (به کره‌ای: 한기도) یک سبک جدید هنر رزمی است که توسط استاد بزرگ میونگ جائه‌نام با استفاده از حرکات جریان دایره‌ای به دلیل پیشینه میونگ جائه‌نام در رقص سنتی کره‌ای در سال ۱۹۸۰ ایجاد شده است.
کلمه هانکیدو در واقع از سه هانجای مختلف تشکیل شده است:
هان (한 / 韓): کره، فرهنگ و ذهنیت کره ای (به نام های کره مراجعه کنید).
کی (기 / 氣): انرژی
انجام (도 / 道): راه
بنابراین می توان گفت که هانکیدو یعنی: راهی برای مردم کره برای توسعه انرژی/قدرت درونی خود.
این سبک را می توان با حرکات ظریف و دایره ای آن تشخیص داد که تمرین کننده هانکیدو برای کنترل حریف خود از آن استفاده می کند. البته این تا حدی به این دلیل است که هانکیدو تا حدی ریشه مشترک با هاپکیدو دارد، بلکه به این دلیل است که میونگ جائه نام، که یک رقصنده با استعداد بود، این تکنیک ها را با رقص سنتی کره ای ترکیب کرد.

KIDO

درباره کوک سول

کوک سول مجموعه هنرهای رزمی باستانی مدرن کُره است که در سال ۱۹۵۸ توسط استاد بزرگ سو این هیوک سازمان یافت.
او در سال ۱۹۶۱ تشکیلات سازمانیِ «کوک سول» را معرفی کرد و آن را «کوک سول وان» (انجمن هنرهای رزمی سنتی کُره) نامید.
هدف هیوک ارائهٔ گسترهٔ کاملی از هنرهای رزمی کُره‌ای و یکپارچه‌سازی آن، شامل ضربات دست و پا و استفاده از سلاح‌های سرد بود.
استاد بزرگ سو این هیوک، توسط پدربزرگش، سو میونگ دیوک، مربی دربار سلطنتی کره، و با پیروی از سنت خانوادگی خود هنرهای رزمی کره که به شانزده نسل پیش از وی بازمی‌گشت را آموزش دید. پس از مرگ پدربزرگش در طول جنگ کره، سو این هیوک در سراسر خاور دور سفر کرد و از صومعه‌های مختلف بودایی بازدید و با دیگر استادان بزرگ هنرهای رزمی دیدار کرد تا برای توسعه سیستم رزمی خود تحقیق کند.

KIDO

کومدو

درباره کومدو

کومدو یک هنر رزمی مدرن کره ای است.
کومدو به عنوان یک هنر رزمی در فرهنگ و جامعه کره پذیرفته شده است و بعنوان یک فرهنگ و معیاری برای سایر هنرهای رزمی در حوزه سلاح های سرد تبدیل شده است. بنابراین، کومدو می‌تواند برای سایر رشته های هنرهای رزمی، شمشیرزنی و دیگر رشته ها، شباهت و وجه اشتراکاتی داشته باشد اما تفاوت های بی شماری را به خود اختصاص داده است که منحصر به فرد است.
در سال 1896 این رشته زیر نظر ناکامورا، توکیچی در کره گسترش یافت.
همانند تمرینات هنرهای رزمی در سراسر جهان، کومدو با افکار فرهنگی و فلسفی جامعه کنونی و گذشته تاریخی آغشته است. به این ترتیب، جنبه‌های ورزشی تمرین کومدو به دنبال ایجاد شخصیت قوی در تمرین‌کنندگان است، در حالی که شخصیت خوب به نوبه خود به روحیه رقابتی پرشور و در عین حال احترام به اصول ادب، احترام، اخلاق ورزشی و بازی جوانمردانه کمک می‌کند.
کومدو دارای اصول و ارزش‌های مختص به خود است
به کشور و سازمان خود وفادار باشید.
نسبت به پدر و مادر و بزرگترهای خود وفادار و محترم باشید.
نسبت به دوستان و همکاران خود وفادار و محترم باشید.
اعتماد به نفس داشته باشید و در مواجهه با بی عدالتی شجاعت نشان دهید.
خیرخواه باشید.
برای اهداف خود و دست‌یابی به خویش از هیچ تلاشی دریغ نکنید.
مهربان و قدرتمند باشید.
کومدو ضد ارزش ها و سم هایی را جهت آگاهی و دوری اعضای خود از آن معرفی می‌نماید.

KIDO

هاپکیذن

درباره هاپکیذن

انجمن هاپکیذن یکی از محبوب‌ترین روش‌های هنر رزمی است که در جهت بهبود سلامتی، افزایش طول عمر و آرامش روحی مفید است، این هنر که با نگرش عمیق فلسفی شکل گرفته با کمک ایجاد چرخش انرژی در انسان و تخلیه انرژی درونی یکی از سبک‌های رزمی پر کاربرد و مهم در دنیاست. در این هنر عضلات نقش زیادی ایفا نمی‌کنند تا این انرژی بتواند در بدن جاری شود و در زمان مناسب بتوان از آن برای دفاع یا حمله استفاده کرد.
 ذن ابتدا بدن را متعادل می‌سازد، و سپس انرژی درونی انسان، ذهن، تنفس عواطف، طبیعت و روح را متعادل می‌سازد.
هاپکی ذن بر دو اصل فلسفی استوار است. یکی اصل حرکت و دیگری اصل انرژی است که مبتنی بر انرژی متراکم حاصل از وحدت بدن و ذهن انسان است.
اولی برگرفته از فرهنگ و فلسفه مردم و دومی از فلسفه هنرهای رزمی بر اساس سه عنصر آسمان، زمین و انسان است که منجر به نظم و انضباط وحدت ذهن، روح و بدن ما با جهان می شود.
ضمنا انجمن جهانی هاپکیذن با نام اختصاری IHA معرفی و آغاز به کار میکند و به جهت تکمیل کادر اداری، اقتصادی و فنی خود از بین کلیه اساتید ، مربیان، قهرمانان، ورزشکاران و علاقمندان به هنرهای رزمی دعوت به همکاری نموده و عضو و نماینده فعال می پذیرد.

KIDO

کیوک تو کی – کیک بوکسینگ کره ای

درباره کیوک تو کی – کیک بوکسینگ کره‌ای

کیوک تو کی یک هنر رزمی کره ای است که ترکیبی از رشته های بوکس، موی تای و تکواندو است. این یک ورزش تمام تماس است و شامل مشت، لگد، ضربه آرنج، ضربه زانو و غیره است.
هدف نهایی هنرهای رزمی عدم استفاده از آنهاست.
کیک‌بوکسینگ ورزشی رزمی است که در سال ۱۹۵۸ میلادی در ژاپن با ترکیب چند رشته رزمی بنیان‌گذاری گردید. به‌طور کلی هدف از تمرینات کیک بوکسینگ، دفاع از خود و به‌دست آوردن آمادگی جسمانی، هم‌چنین استفاده به‌عنوان ورزش رزمی است.
اصطلاح کیک‌بوکسینگ به‌وسیلهٔ اوسامو ناگوچی ژاپنی برای نام‌گذاری رشته‌ای رزمی که از کاراته و هم‌چنین از بوکس تایلندی الهام گرفته شده بود، استفاده شد. او این رشته را در سال ۱۹۵۸ معرفی کرد.
کیک بوکسینگ در واقع از دو قسمت کیک به معنی ضربه پا و بوکسینگ به معنی مشت زدن تشکیل شده‌است، که تکنیک‌های اصلی آن نیز در مشت و ضربه پا است
این رشته از هنرهای رزمی کلیه روشهای مبارزات رینگی را در تمام سطوح داشته و تحت پوشش قرار می دهد.
اتحادیه جهانی کیوک تو کی با نام اختصاری IKU با محوریت ترویج و گسترش فرهنگ و هنرهای رزمی کره و همچنین توسعه رشته های رینگی و مبارزات حرفه ای به جهت تکمیل کادر خود از سراسر جهان دعوت به همکاری نموده و نماینده و عضو فعال می پذیرد

دعوت به همکاری

فدراسیون جهانی کیدو متشکل از چندین سبک هنرهای رزمی به جهت تکمیل کادر اداری، اقتصادی، فنی و مدیریتی خود از بین کلیه اساتید، مربیان، پیشکسوتان، مدیران، فعالان، قهرمانان، ورزشکاران و علاقمندان به هنرهای رزمی کره ای در دو بخش آقایان و بانوان از سراسر جهان دعوت به همکاری می نماید.

آشنایی با فدراسیون کیدو

آشنایی بیشتر با کیدو و سبک های تحت پوشش

این ورزش یک ترکیب از هنر رزمی، تمرینات فیزیکی و اصول فلسفی است که به طور کامل از نیروی داخلی فرد برای دستیابی به تعادل، انعطاف و کنترل ذهنی بهره می‌برد. همچنین به شیوه‌ای منحصر به فرد، از حرکات پا، لگن، دست و تکنیک‌های مختلف حمله و دفاع و از اصول فلسفی خود برای افزایش هماهنگی بین بدن و ذهن استفاده می‌کند. این اصول شامل احترام، ادب، صداقت، اخلاق و اراده قوی برای تحقق اهداف شخصی می‌باشند. این ورزش باعث توسعه تعادل، انعطاف، سرعت و هماهنگی جسمانی می‌شود. همچنین به تقویت روحیه، افزایش اعتماد به نفس و توسعه شخصیت فرد کمک می‌کند. این هنر رزمی، علاوه بر توانایی در مقابله با حملات فیزیکی، به تسلط بر تفکر و اندیشه مثبت نیز تاکید دارد.

آداب و صفات اخلاقی در کیدو

در آداب هنرهای رزمی، برخی از صفات زبان زد است:

  1. وفاداری بویژه نسبت به فرادست خود
  2. حق شناسی نسبت به وطن خود و فرادست خود
  3. رشادت در راه وطن و ارزشهای خود
  4. عدالت در انجام وظیفه و رفتار عادلانه
  5. صداقت و رفتار و منش صادقانه
  6. ادب و رعایت آن در هر حالی، حتی نسبت به دشمن خود
  7. متانت، حتی در حالات هیجان روحی
  8. عواطف و کنترل در هر شرایطی
  9. شرافت در جنگ و زندگی

یکی از مهمترین اصول جنگ در پیشینیان شرافت در زندگی است به این ترتیب که یک جنگجو همیشه باید بکوشد که شرافتمندانه زندگی کند و در مبارزات برای پیروزی مردانه بجنگد و در شکست نیز شرافت را رعایت کند.

فضیلت هایی که مورد اهمیت است:

  1. درستکاری در تمام ابعاد زندگی و ایمان به عدالت
  2. در طلب آن بودن اما نه از سوی دیگران بلکه از جانب خود
  3. برای سلحشور حقیقی در مسأله عدالت و حقیقت هیچ حالت بینابینی وجود ندارد.
  4. سلحشور حقیقی حتی در برابر دشمنانش نیز فروتن است.
  5. احترام؛ سلحشوران هرگز به کسی ظلم یا بی احترامی نمی کنند و نیازی به اثبات قدرتشان ندارند.
  6. شجاعت در میان انبوه مردمی که جرأت انجام کاری ندارند.
  7. به پا خیز، سر فروکشیدن مانند لاکپشت زندگی نیست سلحشوری را شجاعت پهلوانانه لازم است. دنیای سلحشوری دنیای خطیر و مهلکی است شجاعت پهلوانانه کورکورانه نیست بلکه هشیارانه و قدرتمندانه است.
  8. عزت نفس سلحشور حقیقی تنها یک قاضی برای غرور و عزت نفسش دارد و آن خود اوست تصمیماتی که میگیرد و چگونگی اجرای آنها بازتاب «خود» واقعی اوست هرگز نمی توان از دیدگان خود پنهان شد.
  9. نیک خواهی سلحشوران در اثر تمرینات مداوم چابک و قوی می شوند اما هرگز مانند دیگران نیستند زیرا قدرتی را در خود می پرورانند که به سود همگان به کار خواهد رفت سلحشور شفیق و مهربان است و از هر فرصتی برای خدمت به هم نوع بهره میبرد و چنانچه فرصتی نیابد در صدد ایجاد آن برمی آید.
  10. وفای به عهد زمانی که سلحشوری کاری به عهده می گیرد می توان آن کار را انجام شده دانست.
  11. هیچ چیز مانع او برای انجام کاری که به عهده گرفته است نخواهد شد. او نیازی به سوگند خوردن یا پیمان بستن ندارد

باشروع این هنر رزمی، افراد می‌توانند بهبودهای قابل توجهی در توان فیزیکی، افزایش تمرکز و ایجاد احساس امنیت و اعتماد به نفس را تجربه کنند. این رشته تلفیقی از تکنیک‌ها و اصول مختلف رزمی‌ است و توجه زیادی از علاقه‌مندان و هواداران در سراسر جهان و ایران را جلب کرده است. در این ورزش، از تکنیک‌های متنوعی مانند حرکات قفل مفصل، ضربات مشت و لگد و از انواع سلاح‌های سنتی از جمله خنجر، شمشیر و عصا و.. برای دفاع شخصی استفاده می‌شود. این ورزش همچنین شامل آموزش در زمینه نقاط حساس عصبی و تکنیک‌های گلاویزی و پرتابی است.

شرایط سنی:

برای همه افراد در تمامی سنین مناسب است. سن شروع این تمرین رزمی به میزان تجربه، توانمندی فیزیکی و علاقه شخصی بستگی دارد. بسیاری از باشگاه‌ها و مراکز، کلاس‌های مخصوص کودکان، نوجوانان و بزرگسالان ارائه می‌دهند. برنامه‌های تمرینی مخصوص به هر گروه سنی طراحی شده‌اند تا به توانایی‌ها و نیازهای هر گروه بپردازند.
از آنجا که این ورزش یک هنر رزمی منعطف است که تمرکز بر تعادل بین قدرت و تکنیک‌های روحی دارد، افراد مختلف با توجه به توانمندی‌ها و علاقه خود می‌توانند از این ورزش استفاده کنند. بنابراین، از کودکان گرفته تا بزرگسالان و حتی افراد مسن، این شروع را یک فرصت برای یادگیری ورزش، افزایش توانمندی‌های جسمی و روحی و تسلط بر تکنیک‌های دفاع شخصی فراهم می‌کند.

فعالیت در کیدو

مسابقات

کیدو مسابقات در تمام سطوح استانی، کشوری، بین المللی، آسیایی، جهانی را داراست که علاقه‌مندان به این رشته می‌توانند دراین مسابقات در بخش‌های مختلف شرکت نموده و به مقامهای قهرمانی دست یابند.

جذب و استعدادیابی

شرایط و گذر زمان تبدیل به موقعیتی شده که جذب و شکوفایی استعدادها رو به افول است و مهم تر از شناسایی استعدادها، پرورش و ساخت استعداد ها دارای اهمیت است، در واقع استعدادیابی جای خود را به استعداد سازی می‌دهد، با همین رویکرد از کلیه علاقمندان به فراگیری این مهم،و شروع فعالیت های ورزشی و پرورش و رشد در سطح حرفه ای و بالا در تمام گروههای سنی،در بخش آقایان و بانوان عضو فعال می پذیرد.

نظرات درباره کیدو

سازمان جهانی کیدو از سال 1402 در هنرهای رزمی تخصص دارد و یکی از خلاقانه ترین برنامه ها را در کشور ارائه می کند.

دعوت به همکاری

#کیدو

فدراسیون جهانی کیدو متشکل از چندین سبک هنرهای رزمی به جهت تکمیل کادر اداری، اقتصادی، فنی و مدیریتی خود از بین کلیه اساتید ، مربیان، پیشکسوتان، مدیران، فعالان، قهرمانان، ورزشکاران و علاقمندان به هنرهای رزمی کره ای در دو بخش آقایان و بانوان از سراسر جهان دعوت به همکاری می نماید.

World Kido Federation دانلود و نصب اپلیکیشن
رد
اجازه دادن به اعلان‌ها